Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Különös, alig leírható érzés, mikor az ember testét bambuszrudakkal masszírozzák. Az izmok egyszerre fájnak és egyszerre hálásak a kényeztetésért, legnagyobb előnye mégis a teljes ellazulás és a testi-lelki felfrissülés.

Bambuszmasszázs? Tényleg létezik ilyen is? Áh, biztos kitaláltak valami jól hangzó újdonságot vendégcsalogatónak – gondolhatnánk, mikor naponta szembesülünk a wellness és spa iparágra épülő szolgáltatások bővülésével.

Ezúttal azonban tévedünk, mert a bambusz jótékony hatásainak ismerete évezredekre nyúlik vissza, csak hazánkba még mindig lassan jutnak el az indiaiak ősi csodafegyverei, köztük a bambuszmasszázs.

– A masszőr nem a kezeivel, hanem különböző méretű bambusz- és rattanrudakkal dolgozik. Az előbbinek üreges, az utóbbinak tömör a vége, így másfajta hatást fejtenek ki az izmokra. Ilyen nagy melegben csak az olajat, de télen a rudakat is melegítik, így azok könnyebben csúsznak.

– Akkor jó, ha a végén nemcsak ellazulunk, hanem energikusak is leszünk. A masszőr először kitapintja az akupunktúrás pontokat a talpon, majd halad szépen felfelé az illető testén a nyirokáramlásnak megfelelően, sokáig előidőzve a háti részen. A rudaknak hála a kötőszövetek mélyére is el tud jutni, így sokkal precízebben elér egy-egy nehezebben megközelíthető izomcsomót.

Vélemény, hozzászólás?