Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Gyógyító hatású infraszaunás terápia

masszazs-szalon-herceg-gyogyir-004

A masszázsterápia és személyi edzés követő hatásokat az infraszauna használtával teheti teljessé, melyet egyszerre két fő is használatba vehet.

Egyéb jótékony hatásai mellett az infraszauna működésének lényege, hogy átmelegíti a szöveteket és méregtelenítő hatást vált ki, ennek köszönhetően gyógyító hatást vált ki bőrszöveteinkben és az egész testünkben is.

Az infraszauna használata előtt zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, mely biztosítja, hogy a kellő hatásfokot elérje, mert az elhalt hámszövetek és a bőrünkön felgyülemlő szennyeződések akadályozhatják, hogy az infraszauna elérje célját.

Infraszauna

Az infraszauna segítségével a kötőszövetek megtisztulnak, a salakanyag lerakódások által kiváltott panaszok csökkennek, vagy akár meg is szűnnek.

masszazs-szalon-herceg-gyogyir-014
Kavitációs zsírbontás / Ellenjavallatok

Az infraszauna használatának előnyei

Az infraszauna és fájdalomcsökkentő hatsásai

Az infraszauna infrasugarai által termelt hő eléri a bőrünk alatti rétegeket, ezzel segíti a külső véredények kitágulását. Ezzel a hatással az infraszauna a sérült izom-, és lágy szövetek számára gyógyító hatást fejhet ki.

Gyógyító hatások

Az infraszauna használata elősegítheti a keringési zavarok és végtagban eluralkodó fájdalmak enyhítését, valamint az ízületi gyulladások, reuma, allergia, bőrproblémák kezelésében is bevált eszköz, köszönhetően az infraszauna által kibocsátott infravörös hőnek.

Vérkeringés javító hatások

Az infraszauna által termelt hő hatására testünk izzadással reagál, hogy hűtő hatást váltson ki. Mindeközben szívünkre is edző hatást gyakorlunk, minél több vért, minél gyorsabban fog eljuttatni szervezetünk minden pontjára. Ahogy testünk is, szívünk is az edzés hatására megerősödik, ezáltal a szívizmok hatékonyabban működhetnek, mely az egész testünk teherbíró képességét fokozza.

Méregtelenítő hatás

Az infraszauna által kibocsátott hőhatására a bőr pórusai kitágulnak, és az intenzív izzadás hatására a méreg- és salakanyagok kiürülnek a szervezetből és a test működésére veszélyes anyagok, mit a nikotin, ólom, alkohol vagy a kénsav, kevésbé tudnak felhalmozódni.

Stresszoldó hatás

Az infraszaunában eltöltött idő segít eltávolodni a mindennapok terheitől és eszközeitől. Csak gondoljunk bele, hogy mobilunk nélkül eltöltött pár perc milyen felszabadító hatással lehet ránk, egy kicsit megszűnik a világ körülöttünk, a hírek, információk tömérdek mennyisége nem hat zaklatólag a magunkra fordított szabadidő alatt. Kipihenten, frissen és megújult erővel térhetünk vissza a mindennapok gondjaihoz.

Szépítő és regeneráló hatás

A hőhatás következtében a bőrünkön megjelenő szépséghibák, a narancsbőr, a pattanások és kiütések, egyes esetekben a hegek, sérülések gyógyulását is elősegíti az infraszauna.