Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Herbál masszázsterápia

Tradicionális masszázsfajta, mely eredete több száz évre nyúlik vissza, az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság és depresszió enyhítésére fejlődött ki a masszázstípusok közt. A herbál masszázs különlegessége, hogy a gyógynövények kis zsákokba töltését követően, gőzzel felmelegítve lehetőségünk van a növények hatóanyagainak felszabadítására. A felhasznált gyógynövényes masszázs hozzávalói zöme antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.


Az így keletkezett pára behatol a bőr pórusaiba és a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat. A gőz melegével és a thai gyógynövények, fűszerek hatásával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák a merev ízületeket, csökkentik az izomfájdalmakat és fáradtságot.

A herbál masszázs előnyei közé sorolhatjuk, a méregtelenítő és a bőr szépségére gyakorolt kedvező hatását, valamint a kezelés során kibocsátott illat idegrendszerre történő nyugtató hatást.

Infraszauna

Az infraszauna segítségével a kötőszövetek megtisztulnak, a salakanyag lerakódások által kiváltott panaszok csökkennek, vagy akár meg is szűnnek.

Továbbiszolgáltatások