Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Aromaterápiás kezelés

Az illóolajok bőrbe történő masszírozása során a gyógynövények és hagyományos masszázs kezelés találkozik. Felhasználásuk több módon is történhet, párologtatással, fürdés közben, közvetlenül belélegezve, illetve masszázsolajként. Az illóolajok felhasználásáról termékeink oldalunk is olvashat.

A hagyományos masszázsterápia során alkalmazott hosszú, simító mozdulatokkal együtt az illóolajat bemasszírozzuk a bőrbe, miközben a nyújtó mozdulatok hatására az ízületek és izmok kiengedik a felgyülemlett merevséget és feszültséget.

Az anyagcsere folyamatokra és oxigénellátásra gyakorolt jótékony hatás mellett az illatterápia során az illóolajokban megtalálható tápanyagokkal frissül fel a bőr.

Stresszoldó hatásának köszönhetően napokkal később is ellazultabb, frissebb állapotban lesz a test. A terápiát követően 4-5 óra elteltével ajánlott csak zuhanyozni vagy fürdőt venni, hiszen a terápiát követően is hagynunk kell, hogy a tápanyagok beszívódjanak a bőrbe.

Az illóolajokat a masszázsterápia megkezdését megelőzően hígítani kell, melynek része lesz a kezelés alatt álló által választott domináns aromájú illóolaj és az ezt kiegészítő, maximum 4-5 aroma. A keverék alapjául az úgynevezett bázis olajok vagy zsíros olajok szolgálnak, melyek az illóolajok hígításánál játszanak szerepet, valamint a bőrápolás és masszírozás területén is rendkívül hasznosak.

Kérjük vegye figyelembe, hogy bizonyos esetekben nem lehet aromaterápiás kezelést alkalmazni, így például tilos alkalmazni-minden illóolajat-kemoterápia idején.

Infraszauna

Az infraszauna segítségével a kötőszövetek megtisztulnak, a salakanyag lerakódások által kiváltott panaszok csökkennek, vagy akár meg is szűnnek.

Továbbiszolgáltatások