Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Tradicionális thai masszázs

tradicionalis-thai-masszazs-herceg-gyogyir-002
Tradicionális thai masszázs

A thai testmasszázs célja, hogy az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével biztosítsa a szabad energiaáramlást a szervezetben, így oldva fel a testet kínzó fájdalmakat és a merevséget.

Fájdalomcsillapító hatása miatt gyakran alkalmazzák ízületi és csontfájdalmak, gerincpanaszok kezelésére. A masszázs során a masszőr gyógyító keze nyomán a test és a lélek ellazul, a vér és a nyirokkeringés aktivizálódik, valamint beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Utóbbi miatt kiválóan alkalmas betegségek megelőzésére is.

Ezen kívül a kezelés alkalmas szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi betegségek kezelésére. Bőrregeneráló hatása is bizonyított, a kúra során a pórusok kitágulnak és a felgyorsult vérkeringéssel a méreganyagok kitisztulnak a szervezetből, aminek következtében a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs rendszeres alkalmazása ezen túlmenően hat a lélekre is, jó közérzetet teremt és a pihentség érzetét kelti.

tradicionalis-thai-masszazs-herceg-gyogyir-001
Tradicionális thai masszázs

Miből áll a tradicionális thai masszázs kezelés?

A thai masszázs különlegességét az adja, hogy a hagyományos masszázstechnikáktól eltérően nem az izomzat átdolgozása a fő szempont hanem, a meridiánok mentén olaj, és krémek nélkül aktivizálja a megrekedt energiákat. A kezelés során a masszőr az akupresszúrás pontok nyomásával masszírozza végig a páciens egész testét. A technika különlegessége, hogy a páciens a földön fekszik, így egy szintbe kerül a masszőrrel, aki nem csak a tenyerével és ujjaival, hanem térddel, talppal és könyökkel is dolgozik.

Kinek ajánlott?

Általános közérzetjavító és betegségmegelőző hatása miatt bárkinek ajánlott. Ezen kívül kifejezetten jót tesz azoknak, akik ülő munkát végeznek, mozgásszegény életmódot folytatnak, valamint javallott reumatikus és ízületi panaszok, stresszes életmód, alvásproblémák esetén. Az izomzatot megmozgató gyakorlatok miatt gyakran alkalmazzák sportolóknál, illetve nehéz fizikai munkát végzők esetében is.

tradicionalis-thai-masszazs-herceg-gyogyir-003
Tradicionális thai masszázs