Kapcsolat

Herceg Gyógyír

Masszázs szalon

testi és lelki ...megújulás...

Bejelentkezés

Árainkról és a bejelentkezéshez szükséges információkról itt tájékozódhat:

Mezoterápia kezelés

mezoterapia_002
Mezoterápia kezelés

A mezoterápia egy olyan bőrfeszesítő, bőrfiatalító orvos-esztétikai eljárás, amelynek során különböző hatóanyagokat (vitaminokat, antioxidáns anyagokat, ásványi anyagokat, biológiai aktivátorokat, hialuronsavat) juttatunk a bőr különböző rétegeibe. Ez megvalósítható tű nélkül (elektroporézis) és tűvel történő módszerekkel. A tűs mezoterápia során a kezelt bőrfelszínen nagyon vékony injekciós tűvel a sok szúrási ponton keresztül injekciózzuk be a ránctalanító, hidratáló, sejtregeneráló anyagokat.

A tűk különböző hosszúságúak lehetnek, attól függően, hogy a mezoterápiával a bőr melyik rétegét szeretnénk kezelni. A mezoterápiás hatóanyagoknak köszönhetően a bőrben számos olyan molekula kezd el termelődni, amelyek aktiválják a kollagén és rugalmas rostok termelődését, fokozzák a bőr anyagcseréjét, elősegítik a bőr regenerációját, optimalizálják működését. A mezoterápia kezelés hatására a bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, fiatalosabb lesz. A mezoterápia kezelés biztonságos, gyakran ismételhető beavatkozás.

A mezoterápia kezelés indikációi:​

  • arc, nyak, dekoltázs feszesítése, ránctalanítása
  • stria, terhességi csíkok kezelésére
  • cellulit kezelése a has, popsi bőrén, felkar bőrén
  • pigmentfolt halványítás
  • zsíroldás-lipolizis
  • különböző eredetű hajhullások kezelése

Teendők mezoterápia kezelés után

A kezelt területet fényvédővel kell bekenni, kerülni kell a napozást, szoláriumot.

A mezoterápia kezelést nem végezzük el a bőr aktív fertőzéseinek jelenlétekor, pld: herpes, acne, véralvadásgátló gyógyszerek szedésekor, keloid hajlam esetén, a terhesség és a szoptatás alatt, cukorbetegség, pikkelysömör, autoimmun betegségek, lázas betegségek esetében.